Thursday, 29 September 2011

I Think I falling in LOVE =D

assalamualaikum..

Firstly:Tak tahu macam mana nak describe perasaan saya dekat awak =="


Second: Saya tak tahu kenapa saya asyik nak pandang awak??
Third:Saya Suka awak pon ada masa camping nanti


owh camera kesayanganku...harap awak selalu  untuk  saya ^^

Wednesday, 28 September 2011

One:Wordless Wednesday PHOTOGRAPHY

assalamualaikum..



suka gambar ni chantek =)

Tuesday, 27 September 2011

SELASA yang SIMPLE

assalamualaikum..


Memang sangat simple je hari ini hahahaaa..=D

SUASANA:Sama je macam semalam
MOOD:Sangat membosankan tapi happening???(yang mana satu)
KEHADIRAN:4 Pelajar Perempuan Melayu
KOIR:Entahlah...mungkin baik...
PERSEMBAHAN ESOK:Harap semuanya baik..
 
baru perasan bobo post entry asyik gamba cermin mata jew kali ni lain pulok..hikhikhik..=D

Monday, 26 September 2011

T.I.R.E.D

assalamualaikum..


Huh! penat sungguh hari walaupun tak ada apa benda yang di buat..bukan apa hari punya lah bawak buku segerangdah(banyak) dekat sekolah,tapi cuma belajar satu subjek je?? sebab lepas rehat terus ada rehearsal untuk majlis perpisahan pengetua dekat sekolah,oklah kan sebab kelas bobo kena koir lepas je rehearsal koir dekat atas pentas terus tak ada buat apa oh!!! sungguh membosankan!!! apa lagi mulalah merayap satu sekolah macam security guard pon ada hahaa ^^.Pastu hari ini balik lambat sebab ada KOKO, urmm sekolah bobo..KOKO hari Isnin ngan Rabu ,KOKO pon sama tak da buat apa!! ==" eh adakah hari ini hari tak ada wat pape pelik sungguh!! Cikgu yang lain sibuk menguruskan majlis perpisahan tu,hah tu sebablah koje asyik merayap je hehehhhh..=)ok babai!!

Sunday, 25 September 2011

Known As Bloggies

assalamualaikum..

 Hikhikhikhik...setelah sehari update blog neh sampai ok ckit bawu boleh post entry kan??? ok blog ni tentu-tentulah pasal bobo kan sape lagi??<--- cewaaahh boleh follow,tak paksa pown sebab korang ada hak untuk nak follow atau tak betulkan?? buat apa nak paksa-paksa...^^ Then,yang nak tahu siapa bobo,hah! kenalah sentaiasa baca entry yang akan datang ok!! =D ini je kot nak cakap,tak tahu nak cakap apa lagi...so tunggu entry yang lain yer....eh,eh jap jap!! harap korang sukalah blog ni and janganlah nak spam,copy sana sini yer.Kalau korang nak orang hormat,kita kenalah hormat dulu!!<---penuh bermakna hahahaaaaa...ok babai


Saturday, 24 September 2011

under construction!!

Masih dalam proses!!