Saturday, 12 November 2011

Hidup sebagai BLOGGER

                                                                                                                   

wooot wooot !! ups sebelum tu assalamualaikum foll all muslims k.Akhirnya dapat jugak idea untuk menulis entry kali ni,urmmm..hidup sebagai blogger baru !! korang rasa macam mana?? waktu mula-mula sign up as blogger mesti korang excited kan !! mesti dalam mind masing-masing nak bagi chantek blog!! mula lah tukar font,tukar layout,tukar warna font,nak letak macam-macam,tapi segelintir blogger yang baru tak tahu pun nak letak apa n nak baut apa untuk blog diaorang,bila dah blogwalking sana n sini diaorang excited pulak nak ubah blog kasi chantek punya!!! waktu tu mulalah nak kodek-kodek tutorial yang best-best.


Blogger baru ni gerenti tak ada follower kan !! bila tengok blog-blog yang lain ada lapanpulohjuta follower,gila !! siapa tak nak follower ramai macam tu mulalah blogwalking sambil meninggalkan tapak macam gini ---> hai!! follow sini,follow saya balik yer!! atau yang sama waktu dengannya,tulah salah satu strategi nak ups follower !! tapi segelintir pendapat kata kalau tulis entry best-best mesti follower ramai lepas tu masing-masing perah hotak nak tulis entry paling gempak in the world !! padahal tulis entry secuit je ^^ 


ok-ok korang jangan panas sangat baca entry ni ok,bobo hanya meluahkan pendapat je,lagi pun apa yang ditulis ni samadengan je dengan penulis blog ni !! ^^ bobo rasa as a blogger kita kena sama-sma menghormati even kalau nak kritik orang lain pun kita kena berpada-pada sebab as a human we never perfect !! then sebagai blogger jugak tak payah lah nak jadi FAKERS!! nak buat apa?? kena maki hamun je kerja,apa salahnyer korang ketengah idea kreativiti masing-masing kan lebih bagus.apa pulak pendapat korang?? sampai ketemu lagi babai !!



0 letter (s):

Post a Comment